Reteaua de distributie Evergreen

In acest moment suntem prezenti in 15 din judetele tarii si livram prin curierat in toata tara. Simplu, Rapid si Comod!Cand e vorba de produse naturiste, suplimente naturale sau parafarmaceutice, conteaza pe noi!

Reteaua de distributie prin agenti proprii este in continua crestere, in acest moment operand livrarile comenzilor prin agenti in peste 15 judete ale tarii. Pentru localitatile fara acoperire prin agenti Evergreen, livrarile se fac prin serviciu de curierat rapid, in termen de o zi lucratoare.

Pentru livrarile prin agent propriu transportul este gratuit iar pentru livrarile prin serviciile de curierat in afara zonelor de acoperire prin agenti Evergreen veti primi cea mai buna solutie in functie de produsele comandate si de zona dvs de livrare, astfel incat comanda dvs. sa ajunga la dvs. cat mai repede si pe cat posibil – gratuit.

Comenzile produselor se fac centralizat prin call center in cazul livrarilor prin curierat sau direct de catre agentii responsabili pentru colaborarea cu firma dvs. De asemenea si pentru localitatile in care asiguram agent pentru firma dvs. comenzile se pot face prin call center sau email, in functie de cum va este mai comod.