Despre Noi

Evergreen Distribution este o companie tanara pe piata de distributie a produselor naturiste si parafarmaceutice. Cu toate acestea ritmul nostru de crestere este constant, numarul partenerilor crescand in fiecare zi. Doar Inceputul!

Evergreen Distribution este o companie tanara pe piata de distributie a produselor naturiste si parafarmaceutice. Cu toate acestea ritmul nostru de crestere esteĀ  constant, numarul partenerilor crescand in fiecare zi. Doar inceputul!

In aceasta toamna Evergreen Distribution isi continua extinderea portofoliului de produse si a ariilor de livrare, ajungand la peste 190 branduri si peste 9500 de produse naturiste, parafarmaceutice si conexe unei vieti sanatoase prin roadele naturii, majoritatea dintre ele fiind la pret de producator.

In al patrulea an de prezenta pe piata , ne remarcam prin inaltul grad de satisfactie al partenerilor nostri, sustinut prin profesionalismul serviciilor de distributie oferite de catre compania noastra.

Suntem convinsi ca putem aduce un plus de valoare afacerii dumneavoastra si impreuna sa dezvoltam relatii trainice.

Va invitam sa studiati catalogul nostru si sa va convingeti de oferta noastra fara concurenta , creeata special pentru un parteneriat de lunga durata

Pentru informatiisi comenzi, echipa noastra va sta la dispozitie , atat telefonic (031.711.0.777) cat si prin email (callcenter@evergreen-distribution.ro). Contacteaza-ne!